Maakuntapäivä pääkuva

Navigaatiovalikko

Tietoa tapahtumien järjestämisestä

Ohjeita maakuntapäivän tekijöille!

Maakuntapäivän infotilaisuus 30.6.2020: Tallenne ja PowerPoint -esitys.

Maakuntapäivän infotilaisuus 4.8.2020 Tallenne ja PowerPoint -esitys HUOM! Selvennys AVI:n ohjeeseen: Istumapaikka- ja pöytävaatimusta asiakkaille ei ole, jos ei ole alkoholitarjontaa, Mutta turvaväleistä, käsienpesumahdollisuudesta on huolehdittava, jos on muuta ravintolatoimintaa.

 

Maakuntapäivän jumppavideo (by Outokummun Voimistelu ja Liikunta ry.) lapsille ja aikuisille. Tämän voi tehdä myös seinää vasten, jos puita ei ole lähimailla:  LINKKI

Avustuksen käyttöehdot ja -ohjeet saajille 

Koronasaadöksiä.

Yleisiä ohjeita: Tapahtuman järjestämisessä tarvittavat viranomaisluvat, -ilmoitukset ja -suunnitelmat. 

Yleisimmin kysytyt kysymykset (UKK).

Tiedotus ja markkinointi

Tapahtuman markkinoinnissa ja tiedottamisessa käytettävä visuaalinen ilme saadaan aikaan käyttämällä sivun alareunassa Graafinen ilme -osiossa olevaa banneria (omalle verkkosivulle), maakuntapäivän tunnusta (tiedotteisiin) sekä printattavaa yleisjulistetta ja julistepohjaa. Em. julisteita  tulee olemaan saatavilla A3-kokoisina maakuntaliitosta kumpaakin kymmenen kappaletta tapahtumaa kohti.  Lisäksi on saatavissa jonkin verran maakuntaliiton paitoja sekä lainattavissa 10 metrin hymiölippusiimoja ja muutamia Beach Flag -mainoslippuja ja maakuntaviirejä.

Elokuussa Sanomalehti Karjalaisessa julkaistaan yhteisilmoitus ja 27.8. ilmestyy myös  maakuntapäivän erikoispainos. Myös paikallislehtien kanssa on hyvä tehdä tiedotusyhteistyötä ja julkaista myös tapahtumailmoitus, jossa tulee toteuttaa maakuntapäivän ilmettä. Tapahtuman järjestäjän tulee itse hoitaa ilmoitukset maakuntaliiton ja Karjalaisen tapahtumakaletereihin ja muihin paikallisiin tapahtumakalentereihin.

Maakuntaliiton tapahtumakalenterin ohje: Ohje tapahtuman lisäämiseen. Ottakaa talteen valitsemanne salasana, jolloin voitte tehdä ilmoitukseen mahdollisia muutoksia. Tapahtumakalenteriin liittyvät kuvat pitää toimittaa minun kauttani, koska teillä ei ole siihen oikeuksia.

Maakuntapäivän järjestelyihin liittyvissä asioissa auttaa kulttuuriasiantuntija Pentti Ojajärvi
050 439 8104
pentti.ojajarvi@pohjois-karjala.fi 

 

Maksatushakemus

Maakuntapäivän jälkeen allekirjoitettu Maksatushakemus-lomake lähetettään osoitteeseen kirjaamo(at)pohjois-karjala.fi viimeistään viimeistään 11.12.2020 mennessä. Hakemukseen riittää vapaamuotoinen laskelma tai yhteenveto tapahtuman kustannuksista, mutta jos teillä on esim. yhdistyksen kirjanpidon ote tai pääkirja hankkeesta, niin se tulee lähettää myös. Kuitteja ei vaadita mutta tarvittaessa pyydämme. Linkki avustusohjeeseen.

Maksatukseen liittyviä lisätietoja antaa tietopalvelupäällikkö Jarmo Heiskanen 
040 544 5671
jarmo.heiskanen@pohjois-karjala.fi

Graafinen ilme

Maakuntapäivän facebook-sivu

Sivu arviointi ja palaute