avoimet työpaikat pääsivun kuva

Navigaatiovalikko

Avoimet työpaikat

Hakuaika alkaa: 02.07.2019 11:00 - Hakuaika päättyy: 09.08.2019 11:59

AgroRES-hankkeen projektipäällikön tehtävä avataan uudelleen haettavaksi. Aikaisemmassa haussa mukana olleiden hakemukset otetaan huomioon.

Haemme AgroRES – Investing in Renewable Energies for Agriculture -hankkeeseen projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.8.2019 - 31.01.2022. 

Hankkeen myötä kehitetään toimenpiteitä, jotka kannustavat uusiutuvan energian tuotantoon ja käyttöön maataloudessa ja laajemmin maaseutualueilla. Hankkeen keskeisiä toimenpiteitä ovat erilaisten vaikutusmekanismien tunnistaminen esimerkiksi tukien, lupakäytäntöjen ja rahoituksen muodossa sekä ylipäätään tietoisuuden lisääminen uusiutuvan energian edistämistoimien vaikutuksista ja hyödyistä.  Toimenpiteillä tavoitellaan samalla kasvihuonekaasupäästöjen vähentämistä. Kansainvälinen yhteistyö ja eri alueiden toimenpiteiden vertailu ja niistä oppiminen on keskeinen osa hanketyötä. AgroRES-hanke on rahoitettu Interreg Europe -ohjelmasta.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu:

  • hankkeen toiminnasta ja hallinnosta vastaaminen
  • aihealan verkostojen ja kumppanuuksien vahvistaminen ja koordinointi
  • tilaisuuksien organisointi ja selvitysten laadinta

Projektipäälliköksi valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Työtehtävien hoitaminen edellyttää sujuvaa englanninkielen taitoa sekä kokemusta EU-hanketoiminnasta. Asiantuntemus maaseudun kehittämistyöstä sekä uusiutuvan energian tuotannosta ja käytöstä katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta, mutta myös kykyä tiimityöskentelyyn ja hyviä yhteistyötaitoja. Työ vaatii matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

Hakemukset jätetään Pohjois-Karjalan maakuntaliittoon, www.rekrytointi.com järjestelmään  

Lisätietoja antavat:

  • työsuhteen ehtojen osalta hallinto- ja talousjohtaja Jari Aho jari.aho@pohjois-karjala.fi,
    puh. 0400 904 947,
  • tehtävän osalta aluesuunnittelupäällikkö Pasi Pitkänen, pasi.pitkanen@pohjois-karjala.fi,
    puh. 0400 832 572

Lisätietoja maakuntaliitosta www.pohjois-karjala.fi