avoimet työpaikat pääsivun kuva

Navigaatiovalikko

Avoimet työpaikat

Hakuaika alkaa: 19.11.2019 15:00 - Hakuaika päättyy: 03.12.2019 14:00

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto hakee

Kulttuuriasiantuntijaa

määräaikaiseen (31.12.2020 saakka) työsuhteeseen.

Kulttuuriasiantuntijan tehtäviin kuuluvat Pohjois-Karjalan kulttuurin edistäminen sekä maakuntapäivän kehittäminen ja koordinointi. Kulttuurin edistämisen tehtäviin kuuluvat kulttuurialan sidosryhmäyhteistyö, verkostojen koordinointi, edunvalvonta, alan kehityksen seuranta ja uusien aloitteiden tekeminen. Asiantuntija toimii maakuntaliiton rahoittamien kulttuurialan hankkeiden sekä järjestö-, kotiseutu- ja kyläasioiden vastuuhenkilönä.

Pohjois-Karjalan maakuntapäivän kehittämisessä ja koordinoinnissa lähtökohtana on yhteisöllisyyden ja paikallisylpeyden lisääminen. Kulttuuriasiantuntija luo pysyvän toimintamallin, joka aktivoi eri toimijoita tapahtumayhteistyöhön ja innostaa mukaan myös lapset ja nuoret. Tehtävään kuuluu maakuntapäivän sisältöjen suunnittelu yhteistyötahojen kanssa, tapahtuman koordinointi ja yhteydenpito sekä tapahtumamarkkinointi yhdessä maakuntaliiton viestinnän ja markkinoinnin kanssa.

Kulttuuriasiantuntijan toimen kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävän hoitamisessa katsotaan eduksi soveltuva työkokemus ja tehtäväalueen tuntemus, vahva toimijaverkosto sekä hyvät yhteistyö- ja esiintymistaidot. 

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Tehtävää haetaan sähköisesti pohjois-karjala.fi/tyopaikat ti 3.12.2019 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja antavat markkinointipäällikkö Heli Räsänen p. 050 366 2597 ja työsuhteen ehtojen osalta hallinto- ja talousjohtaja Jari Aho p. 0400 904 947.