Navigaatiovalikko

Murupolku

Taajamajunakysely

Taajamajunakysely

 

Selvitimme kuntien aloitteesta taajamajunien käyttöä ja kehittämistarpeita yhteysväleillä Joensuu–Nurmes–Joensuu sekä Joensuu–Pieksämäki–Joensuu.

Kyselyn vastausaika on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

  • Nettikyselyyn saatiin kahden viikon aikana 1963 vastausta ja 1400 avointa kommenttia.

Helmikuun puolessavälissä kartoitimme yhden viikon ajan yhteysvälien todellisia matkustajamääriä yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston maantieteen, yhteiskuntamaantieteen ja ympäristöpolitiikan opiskelijoiden ainejärjestön Tombolo ry:n kanssa.

Helmi-maaliskuun vaihteessa tehdyn kyselyn kautta syvennetään tietoa taajamajunien käytöstä ja potentiaalista. Kysely on suunnattu erityisesti kyseisten taajamajunien käyttäjille, mutta siihen voivat vastata myös muut, joita kysely kiinnostaa.

Selvityksessä kartoitetaan näkemyksiä yleisesti taajamajunamatkustamisen nykyisestä käytöstä, vuorotarjonnasta, palveluista ja aikatauluista mutta myös tulevaisuuden käytön näkymistä sekä kehittämistarpeista esimerkiksi uusille junapysäkeille.

Kysely on avoinna perjantaihin 8.3.2019 kello 12 saakka. Osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Kyselyyn