Digituki pääkuva

Digituki

Pohjois-Karjalan Digituki-hanke

Hanke koordinoi alueellista digituen yhteistyöverkostoa. Sen tehtäviä ovat digitukitoimijoista koostuvan verkoston toiminnan ohjaaminen, digituen tunnettuuden lisääminen sekä tuen saatavuuden kehittäminen. Hanke toimii osana valtakunnallista digitukiverkostoa, jonka työtä koordinoi Digi- ja väestötietovirasto.

Digituki on sähköisen asioinnin, palveluiden ja laitteiden käytön tukea, jonka tarkoituksena on auttaa asiakasta itsenäiseen ja turvalliseen laitteiden käyttöön ja sähköiseen asiointiin. Sisältö voi vaihdella sähköisen asioinnin opastamisesta sovellusten asentamiseen ja käyttöönottoon.

Miksi kannattaa tulla mukaan Pohjois-Karjalan digituenverkostoon?

  • Digituen verkostossa tutustut muihin digituen toimijoihin ja asiakkaan neuvonta helpottuu. Saat uusia ideoita ja pääset jakamaan hyviä käytäntöjä. Yhdessä tekeminen tehostaa viestintää ja digituen näkyvyys kasvaa.
  • Digituen verkosto mahdollistaa uuden oppisen ja vahvistaa digituen taitoja. Saatte verkostosta vertaistukea muilta digitukea antavilta. Tunnistamme yhdessä roolimme digitaalisten taitojen tukijoina. Verkosto lisää mielekkyyttä työssäsi digituen antajana!
  • Yhdessä kehittämällä laaditaan Pohjois-Karjalaan parhaat edellytykset tasalaatuiselle ja hyvin saatavissa olevalle digituelle.
  • Olet mukana tekemässä Pohjois-Karjalasta Suomen digitaitoisinta aluetta

Mukana digituen verkostossa ovat monet toimijat kuten järjestöt, kirjastot, kunnat ja viranomaiset. Mottomme kuuluukin, että yhteistyössä on voimaa! Teemme yhdessä töitä, jotta alueen asukkaat tuntisivat ja löytäisivät digituen palvelut. Tule rohkeasti mukaan digituenverkostoon ottamalla yhteyttä hanketyöntekijöihin.

Lisätietoja

Esa Huurreoksa projektipäällikkö Pohjois-Karjalan maakuntaliitto 050 382 4980 esa.huurreoksa@pohjois-karjala.fi
Jaana Hiltunen projektisuunnittelija Pohjois-Karjalan maakuntaliitto 050 528 0729 jaana.hiltunen@pohjois-karjala.fi
Elina Honkaselkä projektisuunnittelija Joensuun kaupunki 050 477 8805 elina.honkaselka@joensuu.fi
Irina Laatikainen projektisuunnittelija Siun sote 050 452 1174 irina.j.laatikainen@siunsote.fi
Erkki Martikainen kyläkehittäjä Maaseudun Sivistysliitto 045 325 5765 erkki.martikainen@msl.fi

Palauta layout

Palauta layout aktiivinen

Sivu arviointi ja palaute