ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Yksinäisten päivän pelastajia etsitään jälleen

Yksinäisten päivän pelastajia etsitään jälleen

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto palkitsee yksinäisyyttä vähentävän teon maakuntapäivänä 29.8. Tänä vuonna hyvät teot yhteisöllisyyden puolesta ovat olleet erityisen tärkeitä.

Maakuntaliitto ottaa vastaan vinkkejä yksinäisyyttä vähentäneistä teoista nettikyselyllä 10.6.–9.8. Palkinnon saajaksi voi ehdottaa niin henkilöä kuin ryhmää, yhdistystä tai yritystä.

- Maakunnan yhteinen tavoite on, ettei kukaan jää yksin. Karjalaiset ovat toimineet myös korona-ajassa, meiltä löytyy monta hienoa esimerkkiä yhteisöllisyydestä ja huolenpidosta. Samalla on jaettu iloa ja luotu uskoa tulevaisuuteen, sanoo maakuntaliiton markkinointipäällikkö Heli Räsänen.

Räsänen toivoo, että arjen hyvät teot jatkuisivat, vaikka maata palautetaan pikkuhiljaa normaaliaikaan.

- Tämä on sellainen asia, jonka eteen on tehtävä töitä joka päivä.

Palkinto jaettiin ensimmäisen kerran viime vuonna. Palkinnon sai polvijärveläinen Anja Haaranen, jonka vetämät jumppa- ja tanssitunnit ovat tärkeitä kohtaamispaikkoja.

Ehdokkaita voi esittää maakuntaliiton verkkosivuilla, linkki alla.

Pohjois-Karjalan maakunnan brändin ydinajatus nousee karjalaisesta yhteisöllisyydestä ja hyväntahtoisesta uteliaisuudesta toisia ihmisiä kohtaan. Maakuntamme yhteinen pyrkimys on, että täällä kukaan ei jää yksin.

Kampanjan mainosbanneri punaisella pohjalla.

Lisätiedot:

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute