ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Vaikuta Karelia CBC -rahoitusohjelman kulttuuri- ja matkailuteemoihin

Vaikuta Karelia CBC -rahoitusohjelman kulttuuri- ja matkailuteemoihin!

Uusi Karelia CBC 2021-2027 -ohjelma rahoittaa suomalais-venäläistä rajanylittävää yhteistyötä. Ohjelmaan on valittu mukaan politiikkatavoite, jonka toteuttaminen edellyttää, että ohjelma-alueelle laaditaan monisektorinen rajan ylittävä strategia sekä kulttuuri- että matkailualalle.

Strategiat valmistelee Euregio Karelia -yhteistyöalue, johon kuuluvat Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnat sekä Venäjän Karjalan tasavalta.

Strategioiden valmistelun tueksi toteutamme sidosryhmille kyselyn matkailun ja kulttuurin tärkeimmistä teemoista rajanylittävässä yhteistyössä. Vastaa kyselyyn 31.3.2021 mennessä alla olevan linkin kautta.

Järjestämme lisäksi neljä sidosryhmätilaisuutta, joissa selvitämme toimijoiden näkemyksiä kulttuuri- ja matkailualan keskeisimmistä rajanylittävän yhteistyön tarpeista, kehittämisteemoista ja -toimenpiteistä.

Kulttuuritilaisuudet pidetään ke 14.4 ja  pe 23.4. klo 9-12. Tilaisuuksissa on sama ohjelma.

Matkailutilaisuudet pidetään ma 19.4. ja to 29.4. klo 9-12. Tilaisuuksissa on sama ohjelma.

Ilmoittaudu tilaisuuksiin alla olevan linkin kautta 12.4. mennessä. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja viestiä saa välittää eteenpäin. Tervetuloa!

Karelia CBC -logo

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute