ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Puhutaan metsästä: tule keskustelemaan metsien kokonaiskestävästä hyödyntämisestä

Puhutaan metsästä: tule keskustelemaan metsien kokonaiskestävästä hyödyntämisestä

Suomen metsäkeskus valmistelee parhaillaan maakunnallisen metsäneuvoston kanssa Pohjois-Karjalan alueellista metsäohjelmaa. Samaan aikaan on käynnistynyt Pohjois-Karjalan ilmasto- ja energiaohjelman 2030 laadinta, jota tulee ohjaamaan maakunnallinen ilmasto- ja energiaryhmä.

Nyt on sinun vuorosi osallistua keskusteluun metsäohjelman sisällöstä. Alueellisen metsäohjelman on tarkoitus ohjata metsiin perustuvien elinkeinojen edistämistä ja metsätalouden kestävyyttä parantavia toimia. Metsäohjelman ratkaisut ja linjaukset tulevat palvelemaan samalla myös Pohjois-Karjalan ilmasto- ja energiaohjelman metsiin liittyvien tavoitteiden ja toimenpiteiden asettamista.

Puhutaan metsästä -tilaisuudessa esitellään, missä metsäohjelman laatimisessa nyt mennään ja mitä pitäisi ottaa vielä huomioon. Tähän keskusteluun kutsumme sinut mukaan. Keskeinen kysymys on, kuinka metsiä hyödynnetään tulevina vuosina kokonaiskestävästi?

Tilaisuus on suunnattu alueen päättäjille, elinkeinojen kehittäjille, metsäalan toimijoille ja kaikille metsiä toiminnassaan hyödyntäville tahoille.

Puhutaan metsästä Pohjois-Karjala
ke 11.3.2020 klo 9:30–16:00
Riveria-auditorio
Kaislakatu 3, 80130 Joensuu

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 3.3.2020 mennessä

Lisätiedot

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute