ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Näe ja koe Pohjois-Karjala uudesta perspektiivistä

Näe ja koe Pohjois-Karjala uudesta perspektiivistä

Pohjoiskarjalaiset ilma- ja 360-kuvaukseen erikoistuneet yrittäjät Rami Saarikorpi ja Sami Vuomajoki yhdistivät voimansa ja avasivat ainutlaatuisen 360-panoraamakuvien palvelun. Osoitteessa 360finland.fi oleva palvelu koostu kuvakokonaisuuksista, jotka esittelevät paikallisia mielenkiinnon kohteita ja yrityksiä paikkakuntakohtaisesti.

- Ilmasta lintuperspektiivistä otetut 360-kuvat auttavat hahmottamaan pohjoiskarjalaisten paikkojen olemusta ja eri asioiden sijaintia. Samalla on mahdollisuus tarjota olennaista tietoa kohteista palvelun käyttäjälle, Saarikorpi kertoo.

- Palvelumme yhdistää karttapalvelujen havainnollisuuden, 360-kuvien elämyksellisyyden ja kuvagallerioiden informatiivisuuden. Tällä tavalla voi esitellä perusteellisesti ja houkuttavasti mitä tahansa kohdetta leikki- kentästä hotelliin ja asuinalueesta matkailukohteiseen.

- Esimerkiksi Nurmeksen Hyvärilän ja Outokummun Vanhan kaivoksen virtuaalikokonaisuudet palvelussa näyttävät hyvin, mihin kaikkeen tämä taipuu. Palvelussa voi myös tutustua sisältä ja ulkoa Ilomantsin ortodoksisen seurakunnan pääpyhättöön, pyhän profeetta Elian kirkkoon.

Pohjois-Karjalasta on jo kuvattu kaikkien kuntien alueella taajamien kuvat ja nyt palvelua laajennetaan muihin maakuntiin. 360 Finland -yritys käy tilauksesta kuvaamassa kohteita niin sisältä kuin ulkoa.

Palvelu tarjoaa kunnille ja matkailukeskittymille mahdollisuuden markkinoida uudella tavalla. Esityksiä voi myös asentaa 360finland.fi-sivuston lisäksi esimerkiksi kunnan tai matkailukeskuksen omalle verkkosivustolle. Yritykset voivat näkyä myös omalla nimellään palvelussa ja esitellä tilojaan ja palveluitaan oman toimipisteen sisällä kuvatun 360-panoraamakuvan kautta.

(Artikkeli on julkaistu Trendit-talouskatsauksessa 8.11.2019)

Ilmakuva Joensuusta

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute