ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Ministeri Mikkonen pääpuhujana ilmasto- ja energiaohjelman käynnistysfoorumissa

Ministeri Mikkonen pääpuhujana ilmasto- ja energiaohjelman käynnistysfoorumissa

Kestävän Kasvun foorumi järjestetään 25. marraskuuta Joensuussa ja tilaisuuden teemoina ovat uuden Pohjois-Karjalan ilmasto- ja energiaohjelman käynnistäminen, kiertotalouden kirittäminen sekä ilmastoviisas rakentaminen. Tilaisuuden pääpuhujana on ympäristö- ja energiaministeri Krista Mikkonen.

Aamupäivän aikana pureudutaan Pohjois-Karjalan ilmasto- ja energiaohjelmatyöhön sekä kiertotalouden edistämiseen erityisesti rakentamisessa. Valtioneuvoston tervehdyksen ilmasto-, energia- ja kiertotalousnäkökulmista tulee pitämään ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen. Aamupäivän tilaisuuden juontaa tutkija Hanna Eskelinen Suomen ympäristökeskuksesta.

Iltapäivällä keskitytään puurakentamiseen ja ilmastokysymyksiin. Seminaarissa herätellään metsämaakunnan puurakentamisen innostusta ja keskustellaan mm. rakentamisen ympäristövaikutuksista. Paikalla ovat Suomen ja Pohjois-Karjalan puurakentamisen asiantuntijat sekä tulevaisuuden puurakentajat. Puheenjohtajana ohjelmapäällikkö Petri Heino ympäristöministeriöstä.

Foorumi on suunnattu niin kuntien luottamushenkilöille, virkamiehille, rakentamisen ammattilaisille, ilmasto- ja energia-alan parissa toimiville kuin kaikille muillekin päivän teemoista kiinnostuneille.

Foorumi pidetään Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen Educa-rakennuksessa. Aamupäivä ollaan E100 tilassa ja iltapäivä E200. Tilaisuus striimataan ja lisäämme linkin tapahtuman nettisivuille www.pohjois-karjala.fi/tapahtumat.

Aamupäivän kokonaisuus kestää klo 8.30-11.45. Iltapäivän seminaari kestää klo 13.00-16.00. Tilaisuus järjestetään osana Circwaste – Kohti kiertotaloutta -hanketta. Ilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy ma 18.11.


Lisätietoja
Projektipäällikkö Aino Heikura p. 050 435 9921, aino.heikura@pohjois-karjala.fi

Krista Mikkosen kuva

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute