ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Maakuntapäivän 31.8.2019 suunnittelu käyntiin

Maakuntapäivän 31.8.2019 suunnittelu käyntiin

Elokuun viimeisenä lauantaina hymyillään yhdessä eri puolilla Pohjois-Karjalaa. Tapahtumia on kaiken ikäisille ja tervetulleita ovat niin maakunnan asukkaat kuin vieraatkin. Mikäli haet tapahtumallesi rahoitusta, jätä hakemus viimeistään 31.3.

Pohjois-Karjalan ensimmäisestä maakuntapäivästä saatujen hyvien kokemusten perusteella maakuntaliitto varaa tulevaisuusrahastosta 50000 euroa tulevan maakuntapäivän tapahtumien tukemiseen. 

Maakuntapäivän 25.8.2018 rahoitusta hakeneiden osalta tuettavista kustannuksista toteutui keskimäärin 1500 euroa per tapahtuma. Toteutuneiden kustannusten pohjalta elokuun 2019 maakuntapäivän tapahtumakohtaista rahoituskehystä on täsmennetty siten, että tukea voi nyt hakea 500 – 2000 euroa tapahtumaa kohden. 

Tulevaisuusrahastosta tuettavien tapahtumien on oltava pääsymaksuttomia. (Täsmennys maakuntahallituksen 25.2. jälkeen)

Rahoitushakemukset 31.3. mennessä!

Tarkempia ohjeita on linkin takana. Rahoituspäätökset pyritään tekemään toukokuun loppuun mennessä.

Voit ilmoittautua ilman rahoitusta ja osallistua yhteismarkkinointiin

Jos et hae tukea, voit ilmoittaa tapahtumasi mukaan maakuntapäivään myöhemminkin. 

Ilmoittamalla tapahtumasi meille kuitenkin toukokuun loppuun mennessä varmistat sen näkymisen yhteismarkkinoinnissamme. Kaikille maakuntapäivään hyväksyttäville tapahtumille pätevät samat kriteerit, eli:

  • Tapahtuma on avoin kaikille. (Päivitetty maakuntahallituksen 25.2. jälkeen. Pääsymaksuttomuus ei ole ehdoton edellytys, jos tapahtumalle ei haeta tai myönnetä rahoitusta.)
  • Toteuttaa osaltaan maakuntapäivän henkeä jossa korostuu iloinen yhdessäolo. 
  • Käyttää markkinoinnissaan ja toteutuksessaan maakuntapäivän visuaalista ilmettä niissä toimenpiteissä, jotka kohdistuvat maakuntapäivään. 
  • Tapahtumista pääosa huipentuu lauantaina 31.8.2019 Pohjois-Karjalan alueella.

Infotapaaminen 14. toukokuuta 17–19 

Ensimmäinen yhteinen infotapaaminen tapahtumien järjestämisestä ja yhteismarkkinoinnista järjestetään 14. toukokuuta kello 17–19 sitä ennen mukaan ilmoittautuneille tai rahoitushakemuksen jättäneille. 
Merkitkää aika jo kalenteriin! Paikka vahvistetaan myöhemmin.

Tapahtumien koordinointi

Viime vuoden palautteissa on toivottu muun muassa tapahtuma-aikataulujen parempaa koordinointia ja tapahtumajärjestäjien kannustamista yhteistyöhön. Tavoitteena on edistää näitä yhteistyössä kuntien järjestöyhteyshenkilöiden kanssa. Tiedotamme yksityiskohdista tuonnempana.  
 

Pohjois-Karjalan hymiö

Lisätiedot

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute