ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Maakuntapäivä tulee taas – hae rahoitusta 17.4. mennessä

Maakuntapäivä tulee taas – hae rahoitusta 17.4. mennessä

Elokuun viimeisenä lauantaina 29.8.2020 juhlitaan ympäri Pohjois-Karjalaa, kun vietetään kaikkien aikojen kolmatta maakuntapäivää. Kaiken ikäisille tarkoitettuja tapahtumia järjestetään pitkin viikkoa ja niihin ovat tervetulleita niin maakunnan asukkaat kuin vieraatkin.

– Olemme avanneet maakuntapäivän tapahtumien rahoitushaun ja hakuaikaa on 17.4.2020 saakka. Tukea voivat saada edellisten vuosien tapaan pääsymaksuttomat tapahtumat, kertoo Pohjois-Karjalan maakuntaliiton kulttuuriasiantuntija Pentti Ojajärvi.

Pohjois-Karjalan maakuntaliiton tulevaisuusrahastosta myönnetään 50 000 euroa maakuntapäivän tapahtumien tukemiseen. Yksittäisen tapahtuman tuki voi olla 500–2000 euroa. Maakuntaliitto pyrkii tekemään rahoituspäätökset toukokuun alkupuolella.

Kaikille maakuntapäivään hyväksyttäville tapahtumille pätevät samat kriteerit: Tapahtuman on muun muassa oltava avoin kaikille ja sen tulee olla maakuntapäivän hengen mukaisesti iloista yhdessäoloa. Tuettua ohjelmaa voi olla jo viikolla, mutta pääosa tapahtumista järjestetään lauantaina 29.8.2020. Erityisenä kohderyhmänä ovat tänä vuonna lapset ja nuoret.

– Tapahtumien järjestäjät voivat tehdä yhteistyötä alueen järjestöjen, koulujen, seurakunnan, pelastuslaitoksen tai vaikkapa kunnan kanssa, sillä yhteistyössä syntyy vaikuttavampi tapahtuma, Ojajärvi vinkkaa.

Ensimmäinen yhteinen infotapaaminen tapahtumien järjestämisestä ja yhteismarkkinoinnista järjestetään toukokuun alkupuolella.

Lue lisää maakuntapäivästä: www.pohjois-karjala.fi/maakuntapaiva

Yhteyshenkilöt

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute