ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Finnair parantaa Joensuun kesävuoroja

Finnair parantaa Joensuun kesävuoroja

Joensuun keskikesän lentovuorotarjonta paranee tänä vuonna. Muutokset koskevat keskikesän aikataulukautta, joka alkaa juhannukselta ja päättyy elokuun puolivälissä. 

Tulevalla kesäkaudella Joensuusta on kolme päivittäistä lähtöä maanantaisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin. Muina päivinä lähtöjä on kaksi.

Merkittävä kansainvälisiä jatkoyhteyksiä ja kesäkauden Helsingin asiointia helpottava parannus on yöpyvä kone, joka lähtee maanantaina, torstaina ja perjantaina aamulla kello 5.40. Palvelutasoparannus tukee erityisesti kansainvälisten vientiyritysten asiointia maailmalle myös kesän aikana.
 
Pohjois-Karjalan kauppakamarin toimitusjohtaja Matti Vuojärvi ja maakuntaliiton yhteyspäällikkö Sami Laakkonen pitävät kesäkauden palvelutasoparannuksia erittäin merkittävinä maakunnan saavutettavuuden ja vientitoiminnan kannalta. 
-    On syytä kiittää Finnairia hyvästä yhteistyöstä ja tahtotilasta Joensuun yhteyksien kehittämistä ja matkustajamäärien kasvattamista koskien, he toteavat. 
 
Johtaja Rolf Backman Finnairilta toteaa Joensuun seudun ja Finnairin yhteistyön olevan yhteistyöhakuista ja molempien osapuolten kasvutavoitteita tukevaa. Matkustajien toivotaan hyödyntävän aktiivisesti parantuneita kesäyhteyksiä, mikä on paras tae Joensuun hyvälle kesäpalvelutasolle myös jatkossa. Aikataulut kannattaa aina tarkistaa lentoyhtiön tai Finavian sivuilta.
 
 
Lisätiedot:
Johtaja Rolf Backman, Finnair, 040 777 8750
Yhteyspäällikkö Sami Laakkonen, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, 050 443 1661
Toimitusjohtaja Matti Vuojärvi, Pohjois-Karjalan kauppakamari, 050 017 0600
 

Matkustajat menevät lentokoneeseen Joensuun kentällä

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute