ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Ennakkotieto: Pohjoinen periferia ja Arktis -ohjelma avaa siltahankkeiden haun

Ennakkotieto: Pohjoinen periferia ja Arktis -ohjelma avaa siltahankkeiden haun 16.8.2021

Ohjelmakauden lähestyessä loppuaan Pohjoinen periferia ja Arktis -ohjelmissa (NPA) on ollut tapana käyttää hankkeista palautuvat varat uuteen ohjelmaan valmistautumiseen. Kun 2021–2027 toteutettavan ohjelman toimintalinjat ja erityistavoitteet ovat nyt lähes valmiita, seurantakomitea on päättänyt avata ns. siltahaun ajalle 16.8.8.10.2021.

Siltahaussa etsitään hankkeita, joilla tähdätään uuden Interreg Northern Periphery and Arctic 2021–2027 -ohjelman nopeaan käynnistymiseen. Valmisteluhankkeet voivat olla esimerkiksi esiselvityksiä sekä sidosryhmätoimijoiden ja niiden tarpeiden kartoituksia.

Hankkeiden kesto on 6 kuukautta ja mukana tulee olla vähintään kaksi kumppania kahdesta eri maasta. Myös skotlantilaiset ja pohjoisirlantilaiset toimijat voivat olla siltahankkeissa mukana. Loppukäyttäjien huomioiminen on keskeinen asia myös tulevassa ohjelmassa.

NPA:n kotisivulla olevat hakumateriaalit kertovat tarkemmin hakuehdoista, uuden ohjelman toimintalinjoista ja erityistavoitteista. Koska siltahankkeet rahoitetaan vielä vanhan NPA 2014–2020 ohjelman varoista, niiden tulee olla myös kyseisen ohjelman mukaisia. Lisätietoja löydät hakuilmoituksen liitteistä alla olevasta osoitteesta.

Ohjelmasihteeristö järjestää siltahaun ehdoista tiedotustilaisuuden netin kautta torstaina 1. heinäkuuta 2021 klo 14.00 Suomen aikaa. Tilaisuus järjestetään Zoom-palvelussa (vaatii rekisteröitymisen), YouTuben ja Facebookin kautta. Lisäksi 9. syyskuuta järjestetään How to apply -seminaari. 

NPA-ohjelman verkkotunnus.

Lisätiedot 5.7. saakka ja 10.8. jälkeen

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute