Energiansäästöviikko pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Maksutonta energianeuvontaa Pohjois-Karjalassa

Maksutonta energianeuvontaa Pohjois-Karjalassa kotitalouksille, pk- yrityksille ja kunnille

Karelia-ammattikorkeakoulu hoitaa Pohjois-Karjalan energianeuvontaa vuosina 2019-2023 Energiaviraston rahoituksella ja mm. Motivan tuottaman materiaalin turvin. Energianeuvonta sisältää mm. kunnittaisia teematilaisuuksia, suoraa kuluttajaneuvontaa eri tapahtumissa ja myös puhelinpalveluna. Energianeuvojaa voi pyytää eri tapahtumiin kertomaan ajankohtaisista uusiutuvan energian sekä energiatehokkuuden ja –säästön asioista. Tarjottava neuvonta on puolueetonta ja maksutonta.

Kunnissa neuvonta edistää liittymistä energiatehokkuussopimukseen kaudelle 2017-2025. Neuvonnalla edistetään lisäksi uusiutuvan energian kuntakatselmusten ja energiakatselmusten toteuttamista maakunnan alueella, sekä välitetään tietoa kestävistä hankinnoista ja rahoitus- ja tukimahdollisuuksista liittyen energiatehokkuuteen ja uusiutuvan energian lisäämiseen.

Pk-yritysten osalta edistetään erityisesti energiakatselmusten toteutumista. Neuvonta välittää yrityksille myös tietoa rahoitus- ja tukimahdollisuuksista liittyen energiatehokkuuteen ja uusiutuvan energian lisäämiseen.

Energiansäästöviikolla 7.-11.10. energianeuvonta jalkautuu tiistaina klo 9-12 Joensuun Tiedepuiston energian säästön tapahtumapäivään. Torstaina 10.10. ovat Sirkkalan Energiapuiston ovet avoinna vierailijoille klo 12 eteenpäin, ja klo 17 kuullaan Energiapuiston tiloissa ajankohtaisia puheenvuoroja energiansäästöstä sekä aurinkoenergiasta. Energiapuistolla voi monipuolisten bio- ja aurinkoenergialaitteiden lisäksi myös testata vaikkapa sähköpyöriä, sekä totta kai tentata asiantuntijoita energiaratkaisuista.

Energianeuvonnan tavoitat verkkosivuilta www.karelia.fi/energianeuvonta/, sekä facebookista www.facebook.com/pkilmasto/.

 

                 

halkopino

Lisätietoja

Some Jako Global

Sivu arviointi ja palaute