Brändikitetytys pääkuva

Navigaatiovalikko

Kaiken maailman karjalaiset – heimollamme on paljon annettavaa maailmalle!

Kaiken maailman karjalaiset – heimollamme on paljon annettavaa maailmalle!

Pohjois-Karjalan markkinoinnin brändin ydin on ”Kaiken maailman karjalaiset”.

Karjalaisuus nähdään ennen kaikkea mielentilana ja asenteena, jolla on paljon annettavaa maailmalle: vieraanvaraisuutta, yhteisöllisyyttä ja hyväntahtoisuutta ei voi olla koskaan liikaa. Tuttavallinen jutustelu on aliarvostettu taiteenlaji, joka täällä Pohjois-Karjalassa totta vie osataan!

Omaleimainen karjalainen kulttuuri elää edelleen maakuntalaisten, maailmankansalaisten ja karjalaissiirtolaisten suvuissa – rennosti mutta vahvasti. Pohjois-Karjala on paikka, johon palataan tavalla tai toisella. Sille on siis syynsä, miksi karjalaisuus on Suomen heimotunteista vahvin.

Karjalaisuudesta nousee myös maakunnan yhteinen pyrkimys ja panos ympäröivälle maailmalle: täällä kukaan ei jää yksin. Mitä se sitten tarkoittaa?

Sitä, että Pohjois-Karjalassa on paljon yhteisöllisyyttä ja siihen halutaan panostaa tulevaisuudessakin. Täällä on aina ollut matala kynnys yhteydenottamiselle ja yhdessä tekemiselle.

On totta, että yksinäisyyttä on maakunnassa tutkitusti paljon. Se on asia, jonka muuttamiseksi kutsumme kaikki työskentelemään joka päivä. Brändiuudistuksen myötä entistä pitkäjänteisemmin ja suunnitelmallisemmin sekä vaikuttavuutta seuraten.

Brändikiteys ja pyrkimys saavat näkyä ja kuulua rohkeasti Pohjois-Karjalan sisäisessä ja ulkoisessa markkinoinnissa ja ennen kaikkea teoissa. Meillä on olemassa mahtava pohjavire ja tärkeä päämäärä, lähdetään yhdessä viemään näitä eteenpäin!

Brändikirja ja logot linkkilista

maakunnan markkinointi linkkilista

Lisätietoja

Heli Räsänen

Heli Räsänen

markkinointipäällikkö
 050 366 2597
heli.rasanen@pohjois-karjala.fi
Pohjois-Karjalan brändi-, vetovoima- ja tunnettuustyö

Laura Jussilan kuva

Laura Jussila

viestintäasiantuntija
 050 343 7875
laura.jussila@pohjois-karjala.fi
Verkkoviestintä, digitaalinen markkinointi, markkinointiviestintä ja graafinen tuotanto.

Some Jako Global

Sivu arviointi ja palaute