ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Teollisuustreffit tuovat uusia kumppaneita Pohjois-Karjalan yrityksille

Teollisuustreffit tuovat uusia kumppaneita Pohjois-Karjalan yrityksille

Pohjois-Karjalan teollisuusyritykset, alihankkijat, tavarantoimittajat sekä tutkimus- ja kehittämistoimijat kokoontuvat teollisuustreffeille torstaina 6.2.2020 Ravintola Kerubissa Joensuussa. Maakuntaliiton ja Kauppakamarin yhteistyössä järjestämässä tilaisuudessa osallistujille tarjotaan mahdollisuus tavata uusia yrityskumppaneita, löytää keinoja pärjätä kilpailussa sekä saada tukea kasvuun ja kansainvälistymiseen.

- Teollisuustreffit järjestetään nyt ihan ensimmäistä kertaa. Tämä on vuoden paras mahdollisuus yrityksille kohdata treffeillä niin toisia alan yrityksiä kuin teollisuutta palvelevia kumppaneita, maakuntaliiton aluekehityspäällikkö Jarno Turunen valaisee tapahtuman ideaa.

Tapahtumassa kuullaan useita kiinnostavia ja ajankohtaisia maakunnan yrityksiä. Mukana ovat mm. vuoden 2019 maakunnan kehittäjä Mia Mantsinen Mantsinen Groupista, Green Fuel Nordic Oy:n Timo Saarelainen, John Deere Forestry Oy:n Janne Haapasalo, Veljekset Hassinen Oy:n Suvi Hassinen sekä Iivari Mononen Oy:n Ari Mononen.

- Mukana on kattavasti toimijoita eri toimialoilta, joten luvassa on arvokkaita vinkkejä ja neuvoja jokaiselle tapahtumaan osallistujalle. Jokaisella on mahdollisuus jututtaa juuri itseä kiinnostavia yrityksiä ja kumppaneita, Pohjois-Karjalan kauppakamarin toimitusjohtaja Matti Vuojärvi kertoo.

Yritysten puheenvuorojen lisäksi järjestetään treffiosuus, jossa kukin osallistuja pääsee itse vaikuttamaan omaan ohjelmaansa ja valitsemaan mielenkiintoisimmat treffikumppanit. Treffien lisäksi on mahdollisuus tutustua pohjoiskarjalaisten toimijoiden tarjoamiin palveluihin tietoiskuissa, joiden teemoja ovat mm. digi ja teknologiat.

Ilmoittautuminen on auki perjantaihin 24.1.2020 saakka. Tilaisuuden ohjelmaan voi tutustua maakuntaliiton nettisivuilla: www.pohjois-karjala.fi/teollisuustreffit.

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute