ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Seminaarissa selvitetään Pohjois-Karjalan liikenteen tilaa nyt ja tulevaisuudessa

Seminaarissa selvitetään Pohjois-Karjalan liikenteen tilaa nyt ja tulevaisuudessa

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto järjestää Liikenne nyt ja tulevaisuudessa -seminaarin keskiviikkona 29.1.2020 Joensuun Tiedepuistolla. Seminaari on osa Pohjois-Karjalan maakunnallisen liikennejärjestelmäsuunnitelman laadintaprosessia.

− Tilaisuuden tarkoituksena on löytää tavoitteita Pohjois-Karjalan omalle liikennejärjestelmäsuunnitelmalle sekä pyrkiä antamaan maakunnasta evästystä myös valtakunnallisen 12-vuotisen liikennejärjestelmäsuunnitelman laadintaan, kertoo maakuntaliiton liikenneasiantuntija Jyrki Suorsa.

Aamupäivän puheenvuorojen teemoina ovat mm. liikennejärjestelmän toimintaympäristön nykytila, muutokset ja haasteet sekä päästötön liikenne. Alustajina toimivat Suorsan lisäksi mm. liikenneneuvos Anni Rimpiläinen Liikenne- ja viestintävirasto Traficomista sekä Tenure track -professori Heikki Liimatainen Tampereen yliopistosta. Elinkeinoelämän kommenttipuheenvuoron pitää toimitusjohtaja Matti Vuojärvi Pohjois-Karjalan kauppakamarista. Iltapäivän työpajaosuudessa pohditaan, millaisella liikennejärjestelmällä Pohjois-Karjala pärjää tulevaisuudessa.

Liikennejärjestelmäsuunnittelu tukee maakunnan kehittämistyötä ja edunvalvontaa. Pohjois-Karjalan maakuntaliitto vaikuttaa aktiivisesti valtakunnalliseen ja itäsuomalaiseen liikennejärjestelmätyöhön ja liikennehankkeisiin maankunnallisten tavoitteiden toteutumiseksi.

Lisätiedot

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute