ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Seminaari pureutuu kantatie 73 merkitykseen Lieksassa

Seminaari pureutuu kantatie 73 merkitykseen Lieksassa

Lieksassa järjestetään 28. elokuuta kantatie 73 ja teollisuuden logistiikkaan pureutuva seminaari. Tilaisuudessa keskustellaan mm. tieverkon tilasta ja elinkeinoelämän kuljetuksista. Teemana on myös se, kuinka Pielisen itäpuolelta kuljetetaan tulevaisuudessa tavaraa maailmalle yhteiskunnan kannalta kestävästi ja yritysten kannalta edullisesti.

Seminaarin avaajana toimii kansanedustaja Seppo Eskelinen ja puhujina ovat mm. johtaja Tommi Huttunen ja liikennejärjestelmäasiantuntija Janne Lappalainen POS-ELY:stä, Timo Väänänen Pohjois-Karjalan kauppakamarista, tehtaanjohtaja Harri Kontiainen Amcor Flexibles Oy:stä ja liikenneneuvos Tuomo Suvanto Traficomista. Päätössanat lausuu Lieksan kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen.

Aamupäivällä ennen seminaaria on mahdollisuus tutustua Binderholz Nordic Oy:n toimintaan ja vierailla Kevätniemen bioterminaalialueella.

Seminaari on Timitran linnassa, kello 11-16 ja sen järjestäjinä ovat Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja Lieksan kaupunki. Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tarkka ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät tästä.

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute