ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Pohjoiskarjalaisia heimosukkia postitetaan ympäri Suomea

Pohjoiskarjalaisia heimosukkia postitetaan ympäri Suomea

Pohjois-Karjala jatkaa rekrytointikampanjaansa lähettämällä ensi viikolla punaisia villasukkia eri puolille Suomea. Tempaus on osa viime vuonna käynnistettyä valtakunnallista kampanjaa, jonka tavoitteena on saada maakuntaan lisää työntekijöitä sekä uudistaa mielikuvia.

- Kysyimme Facebookissa kenelle tällaisia heimosukkia kannattaisi lähettää. Kohdehenkilöllä piti olla pohjoiskarjalaiset arvot ja elämänasenne kohdallaan. Ja mukava porinahan siitä syntyi, sillä saimme vastauksia lähes sata, kertoo Pohjois-Karjalan maakuntaliiton markkinointipäällikkö Heli Räsänen tyytyväisenä.

- Eniten pehmeän paketin saajaksi ehdotettiin muualle Suomeen muuttaneita perheenjäseniä, mutta kyllähän sinne muutama tuttu julkkiskin mukaan mahtui. Huomasin ainakin Ari VatasenCyde Hyttisen ja Marutei Tsurusen.

- Haluamme kampanjassa tuoda esille maailmankarjalaisuutta. Mielestämme se tarkoittaa hyväntahtoisuutta, uteliaisuutta, uskoa ihmisiin ja yhteisöllisyyteen, juurekkuutta, mutta myös ehdoitta erilaisuuden hyväksymistä. Ei ole sattumaa, että juuri karjalaisuus on tänä päivänä Suomen heimotunteista vahvin ja laajimmalle levinnyt.

- Pohjois-Karjala kiinnostaa monia, mutta useilla on mielikuva, että täällä ei ole vapaita työpaikkoja tai uramahdollisuuksia. Tämän mielikuvan haluamme muuttaa. Pohjois-Karjalassa pyrkimyksemme on, ettei kukaan jää täällä yksin, Räsänen päättää.

Sukat ovat Pohjois-Karjalan Marttojen tekemiä ja niitä lähetetään itsenäisyyspäivän jälkeisellä viikolla ympäri Suomea.


Villasukkien viemisen video

https://business.facebook.com/watch/?v=3293846367353457

Lisätietoja

markkinointipäällikkö Heli Räsänen p. 050 366 2597, heli.rasanen@pohjois-karjala.fi

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute