ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Pohjois-Karjala kutsuu pikadeiteille sekä osaajat että yritykset

Pohjois-Karjala kutsuu pikadeiteille sekä osaajat että yritykset

Kuinka rekrytoida kansainvälisiä osaajia? Miksi avoin ja monimuotoinen työyhteisö on usein avain menestykseen? Ilmainen tapahtuma Tiedepuistolla 3.4. klo 11.45 - 16!

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, Business Joensuu ja Karelia-ammattikorkeakoulu kutsuvat kv-osaajat ja yritykset yhteiseen tapahtumaan.

Päivän keynote-puhujana ja tilaisuuden vetäjänä on strategi Kati Saari, joka on työskennellyt esimerkiksi Onnisen ja Zaran kaltaisten yritysten laajentumisen parissa.

“Kyseessä on ennen kaikkea Speed Date -tapahtuma, jossa tavoitteena on saada kv-osaajat ja yritykset kohtaamaan. Siksi ilmoittautuminen ja tarpeiden kartoitus tehdään Brella.fi -tapahtumapalvelussa, joka helpottaa verkostoitumista ja hyödyllisten kontaktien löytämistä,” kertoo maakuntaliiton markkinointipäällikkö Heli Räsänen.

“Olemme tilanteessa, jossa maakuntamme kärsii osaajapulasta ja samaan aikaan meillä on kuitenkin yllättävän paljon kansainvälistä osaajapotentiaalia. Tapahtuman tavoitteena on saada yhteen 20 yritystä ja 70 osaajaa sekä tukea maakunnan yrityksiä palkkaamaan kv-osaajia sekä huomioimaan tämän yrityskulttuurissaan,” Räsänen kertoo.

Tapahtuma on maksuton ja englanniksi, ja se on osa maakuntaliiton ja yhteistyökumppaneiden rekrypilottia. Lue lisää Business Joensuun verkkosivuilta.


 

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute