ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Maakuntapäivän tapahtumia jo 50

Maakuntapäivän tapahtumia jo 50

Pohjois-Karjalan maakuntapäivä järjestetään lauantaina 31. elokuuta ja siihen liittyviä tapahtumia on eri puolilla maakuntaa yhteensä 50. Juhlapäivä järjestetään nyt toisen kerran. Pääosa maakuntapäivän tapahtumista on kyseisenä lauantaina, mutta ennakkotapahtumia on myös edeltävällä viikolla 35.

Maakuntahallituksen jäsenet saivat katsauksen juhlajärjestelyjen tilanteesta ja osallistuvat aktiivisesti tilaisuuksiin. Myös yleensä Helsingissä kokoontuva Pohjois-Karjalan valtuuskunta järjestää kokouksensa juhlapäivänä Pohjois-Karjalassa.

- Kannustan myös osallistumaan maakuntapäivänä Pielisjoen linnan pihalla järjestettävään maakuntalipun nostoon klo 9. Tilaisuus on kaikille avoin eli tarvetuloa mukaan, kertoi maakuntahallituksen puheenjohtaja Hanna Huttunen.

Maakuntalipun noston yhteydessä palkitaan maakunnan yksinäisyyttä vähentävä teko. Ehdotuksia palkinnon saajaksi maakuntaliitto on etsinyt kesäkampanjan ja nettikyselyn avulla. Voittaja valitaan yli 70 vastauksen joukosta. Mukana on ehdokkaissa on sekä organisaatiota ja yhdistyksiä että yksityishenkilöitä.

Tästä maakuntapäivän sivulle ja tapahtumiin

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute