ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Maakuntapäivän 25.8.2018 valmistelu käyntiin

Maakuntapäivän 25.8.2018 valmistelu käyntiin

Nyt etsitään maakuntapäivän juhlistamiseen iloisia ja erilaisia tapahtumia koko Pohjois-Karjalan alueelle. Maakuntapäivän tapahtumat ovat yleisölle ilmaisia.

Avustusta voi hakea tapahtumien järjestämiseen alkaen pienemmistä summista aina 4000 euroon saakka 13.4. mennessä.  Avustuksen määrä voi olla enintään 70 % hyväksytyistä kokonaiskustannuksista. Loput kustannuksista toimijat voivat rahoittaa muulla tavoin, esimerkiksi yhteistyökumppaneiden tuella.

Mikään ei estä toimijoita yhdistämään voimiaan ja hakemaan yhdelle tapahtumalle useampaa avustusta yhdessä. Silloin kokonaissumma tapahtumaa kohden voi olla korkeampikin.

Nyt haetaan ideoita

Kannustamme lähettämään hakemuksia matalalla kynnyksellä, koska apua ja asiantuntemusta tapahtumaideoiden jatkojalostukseen on tarjolla.

Maakuntapäivän tapahtumakoordinaattorina on aloittanut kulttuurituottaja Katariina Peltonen, jolla on kokemusta vastaavanlaisten kokonaisuuksien hallinnasta. Hän voi sparrata toimijoita tapahtumaideoiden viimeistelyssä saatujen hakemusten pohjalta. Häneen voi ottaa yhteyttä halutessaan myös ennen hakemuksen jättämistä. Saatujen ehdotusten pohjalta hän pystyy näkemään myös mahdollisuuksia yhdistää eri toimijoita samaan tapahtumaan.

Hyväksytyt tapahtumat saavat käyttöönsä maakuntapäivän iloisen graafisen ilmeen.

Lauantai 25.8.2018 on päivä, jolloin hymyillään yhdessä kaikkialla Pohjois-Karjalassa.

 

Lisätiedot

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute