ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Kerro, kenen pitäisi muuttaa Pohjois-Karjalaan

Kerro, kenen pitäisi muuttaa Pohjois-Karjalaan

Pohjois-Karjala kutsuu maailmankarjalaisia kotiin kampanjalla, jossa jokainen voi käydä ilmiantamassa ja kutsumassa läheisiään, tuttaviaan ja muutenkin sopivia henkilöitä, joiden pitäisi muuttaa Pohjois-Karjalaan.

”Maailmankarjalaisuus on mielentila. Paras paikka sellaiselle ihmiselle on tietenkin Pohjois-Karjala”, maakuntaliiton markkinointipäällikkö Heli Räsänen linjaa.

Maakuntaliiton verkkosivuilla on lomake, jossa voi antaa läheisensä yhteystiedot ja pian hänelle lähtee hyvän mielen postia. Samalla osallistuu arvontaan, jossa palkintona on junaliput läheisille Pohjois-Karjalaan ja illallinen koko poppoolle. Kutsumiseen voi osallistua 1.3.2019 saakka.

”Useilla meistä on jossain päin maailmaa juuri se henkilö tai henkilöitä, joiden on ajatellut voivan paremmin Pohjois-Karjalassa tai toivonut muuttavan Pohjois-Karjalaan. Me haluamme olla mukana toteuttamassa näitä toiveita.”

Viime keväisen mielikuvatutkimuksen mukaan Pohjois-Karjalaan muuttaminen kiinnostaa monia; kiireisessä maailmassa kaivataan rauhalliseen ja tasapainoiseen paikkaan. Samassa kyselyssä kuitenkin selvisi, että ihmiset eivät miellä, että Pohjois-Karjalassa olisi avoimia työpaikkoja tai uramahdollisuuksia.

”Ja asiahan on päinvastoin. Meillä on lähes 600 avointa työpaikkaa ja mahdollisuuksia päästä tekemään kansainvälistä uraa esimerkiksi Abloyn ja Mantsisen kaltaisten yritysten kautta. On aika kertoa tästä heille, jotka eivät halua ämpyillä hiertävässä uraputkessa ja loputtomassa kiireessä. Meillä nimittäin menestys mitataan elämänlaadussa, ei rahassa”, Räsänen (kuvassa) toteaa.

Lue lisää: www.pohjois-karjala.fi/kutsu

(Kuva: Samuli Kuittinen)

 

Heli Räsänen kutsuu takaisin Pohjois-Karjalaan

Lisätietoja

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute