ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Anna palautetta Karelia CBC 2021-2027 ohjelmasta

Anna palautetta Karelia CBC 2021-2027 ohjelmasta

Karelia rajanylittävän yhteistyön ohjelman 2021-2027 ohjelmointi on edennyt julkiseen kuulemiseen. Hallintoviranomainen pyytää palautetta ohjelmaluonnokseen ja luonnokseen ympäristövaikutusten arvioinnista.

Julkinen kuuleminen on avoin kaikille tulevan ohjelman sisällöstä ja toimeenpanosta kiinnostuneille, mukaanlukien sidosryhmät ja yksityishenkilöt. Palautetta voi antaa suomeksi, venäjäksi tai englanniksi alle linkitettyjen palautelomakkeiden kautta. Julkinen kuuleminen suljetaan 28.10.2021.

Annettu palaute tallennataan, analysoidaan ja toimitetaan edelleen ohjelmointikomitealle, joka ottaa palautteen huomioon ohjelmaa viimeistellessään.

Karelia rajanylittävän yhteistyön ohjelman rahoittavat Euroopan unioni, Suomi ja Venäjä.

Tietoa ohjelmasta 13. lokakuuta

Hallintoviranomainen järjestää informaatiotilaisuuden, jossa käsitellään ohjelma-asiakirjaluonnosta ja ympäristövaikutusten arviointia keskiviikkona 13.10. klo 14. Verkossa pidettävän tilaisuuden kielet ovat suomi ja venäjä.

Ohjelmaluonnoksen ja ympäristövaikutusten arvioinnin tiivistelmät löytyvät alla olevan linkin kautta. Sitä kautta voi myös ilmoittautua infotilaisuuteen.

Karelia CBC -logo

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute