Tapahtumat pääotsikko

Tapahtumat

Sisältöjulkaisija

angle-left Pohjois-Karjala kutsuu pikadeiteille sekä osaajat että yritykset

Yritysten ja osaajien Speed Date -tapahtuma

03.04.2019 klo: 11.45-16
Joensuun Tiedepuisto, Länsikatu 15, Joensuu
Avaa kartalla

Kuinka rekrytoida kansainvälisiä osaajia? Miksi avoin ja monimuotoinen työyhteisö on usein avain menestykseen?

Muun muassa näistä teemoista puhutaan Pohjois-Karjalan maakuntaliiton, Business Joensuun ja Karelia-ammattikorkeakoulun yhteistyössä järjestämässä tapahtumassa, joka järjestetään keskiviikkona 3.4. Joensuun Tiedepuistolla klo 11.45–16.

Päivän keynote-puhujana ja tilaisuuden vetäjänä on strategi Kati Saari, joka on työskennellyt esimerkiksi Onnisen ja Zaran kaltaisten yritysten laajentumisen parissa.

“Kyseessä on ennen kaikkea Speed Date -tapahtuma, jossa tavoitteena on saada kv-osaajat ja yritykset kohtaamaan. Siksi ilmoittautuminen ja tarpeiden kartoitus tehdään Brella.fi -tapahtumapalvelussa, joka helpottaa verkostoitumista ja hyödyllisten kontaktien löytämistä,” kertoo maakuntaliiton markkinointipäällikkö Heli Räsänen.

“Olemme tilanteessa, jossa maakuntamme kärsii osaajapulasta ja samaan aikaan meillä on kuitenkin yllättävän paljon kansainvälistä osaajapotentiaalia. Tapahtuman tavoitteena on saada yhteen 20 yritystä ja 70 osaajaa sekä tukea maakunnan yrityksiä palkkaamaan kv-osaajia sekä huomioimaan tämän yrityskulttuurissaan,” Räsänen kertoo.

Tapahtuma on maksuton ja englanniksi, ja se on osa maakuntaliiton ja yhteistyökumppaneiden rekrypilottia. Lue lisää Business Joensuun verkkosivuilta.