ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Vetovoimaa imagolla ja viestintäyhteistyöllä 

Vetovoimaa imagolla ja viestintäyhteistyöllä 

Hankkeen tavoitteena on erottautua, luoda houkuttelevuutta ja saada Pohjois-Karjalan ääntä kuuluviin maakunnan ulkopuolella.

Maakuntahallitus 25.2. hyväksyi rahoitushakemuksen maakuntaliiton hankkeelle, jonka tavoitteena on uudistaa mielikuvia Pohjois-Karjalasta, parantaa maineenhallintaa vetovoimaviestinnän strategian mukaisesti sekä henkilö- ja menestystarinoiden kautta uudistaa mielikuvia Pohjois-Karjalan elinvoimaisuudesta, edelläkävijyydestä sekä työllistymismahdollisuuksista. 

Hankkeella vahvistetaan alueen identiteettiä ja luodaan viestinnän keinoin positiivista tulevaisuuskuvaa ja pitovoimaa.

Hankkeella vastataan Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaan kirjattuun maakunnan vetovoiman ja tunnettuuden kehittämistarpeeseen. Sillä vahvistetaan maakunnan kansainvälistä kiinnostavuutta ja kilpailukykyä, edistetään osaavan työvoiman rekrytoimista, kasvatetaan matkailijavolyymiä sekä lisätään maakunnan houkuttelevuutta opiskelu- ja asuinpaikkana sekä investointikohteena. 

Vuoden 2019 aikana toteutettavalle hankkeelle myönnettiin avustusta Pohjois-Karjalan tulevaisuusrahastosta 70 % sen tukikelpoisista hyväksytyistä nettokustannuksista, enintään 70.000 euroa.
 

Pohjois-Karjalan hymiö

Lisää aiheesta vetovoima ja imago

Lisätiedot

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute