Tapahtumat pääotsikko

Tapahtumat

Sisältöjulkaisija

angle-left Tuotekehitystä ja vientimarkkinoita Kauppakamariaamiaisella 22.3.2019

Tuotekehitystä ja vientimarkkinoita Kauppakamariaamiaisella

Logot EU, metsäkeskus, Business Joensuu, Luke, maakuntaliitto
22.03.2019 klo: 8 - 10
Ravintola Aada, Kauppakatu 32, Joensuu
Avaa kartalla

Tervetuloa Kauppakamariaamiaiselle kuulemaan mahdollisuuksista tuotekehityksen ja vientimarkkinoiden tukeen. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Maakuntaliitto, Metsäkeskus ja Kauppakamari.

Tilaisuuden avaa HT, MH, Metsä- ja ympäristöpolitiikan dosentti Leena Leskinen aiheesta: ”Metsien merkitys ilmastonmuutokselle ja Suomen taloudelle”.

 

Yrityksille tarjolla tukea tuotekehitykseen! Onko yritykselläsi hyvä proto tai idea, jota pitäisi kehitellä eteenpäin kohti valmista tuotetta tai palvelua? Kevään aikana käynnistyvä Maakuntaliiton ELMO-pilotti tarjoaa mikro- ja pk-yrityksille rahoitusta kehittämiseen. Pilotti etsii uusia keinoja pidentää puun ja metsän arvoketjua sekä kasvattaa niiden jalostusarvoa esim. erilaisten älyratkaisujen avulla. 

Lisätiedot: kirsi.taskinen@pohjois-karjala.fi, 050 475 1669

ICT- tai metsä- ja puualan yritys, kiinnostavatko vientimarkkinat? Suomalainen metsätieto-osaaminen ja -teknologia on ulkomailla esittelemisen arvoista! Haluatko lähteä tutustumaan markkinoihin tai myymään Euroopan maihin, esim. Espanjaan tai Latviaan? DigiELMO-hanke järjestää vierailuja kohdemaiden metsävaroista ja metsänhoidosta vastaaviin organisaatioihin.

Lisätiedot: hannu.ala-honkola@metsakeskus.fi, 050 592 8915

 

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: satu.reinikainen@kauppakamari.fi