ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Taajamajunakysely yhteyksistä Joensuu–Nurmes ja Joensuu–Pieksämäki

Taajamajunakysely yhteyksistä Joensuu–Nurmes ja Joensuu–Pieksämäki

(Päivitys 11.3.) Kyselyn vastausaika on päättynyt 8.3.

 

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto selvittää kuntien aloitteesta taajamajunien käyttöä ja kehittämistarpeita yhteysväleillä Joensuu–Nurmes–Joensuu sekä Joensuu–Pieksämäki–Joensuu.

Helmikuun puolessavälissä kartoitimme yhteysvälien todellisia matkustajamääriä yhden viikon ajan yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston maantieteen, yhteiskuntamaantieteen ja ympäristöpolitiikan opiskelijoiden ainejärjestön Tombolo ry:n kanssa.

Nyt käynnistettävän kyselyn kautta syvennetään tietoa taajamajunien käytöstä ja potentiaalista. Kysely on suunnattu erityisesti kyseisten taajamajunien käyttäjille, mutta siihen voivat vastata myös muut, joita kysely kiinnostaa.

Selvityksessä kartoitetaan näkemyksiä yleisesti taajamajunamatkustamisen nykyisestä käytöstä, vuorotarjonnasta, palveluista ja aikatauluista mutta myös tulevaisuuden käytön näkymistä sekä kehittämistarpeista esimerkiksi uusille junapysäkeille.

Kysely on avoinna perjantaihin 8.3.2019 kello 12 saakka. Osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Päivitys 11.3: Kyselyn vastausaika on päättynyt. Saimme 1963 vastausta. Kiitos kaikille osallistuneille!

 

Taajamajunan ikkunaa lumisella asemalla

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute