ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Rahoitusta tarjolla liikenne- ja logistiikkahankkeille

Rahoitusta tarjolla liikenne- ja logistiikkahankkeille

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto käynnistää hankehaun Euroopan aluekehitysrahaston liikenne- ja logistiikkahankkeille 20. kesäkuuta. Haku on avoinna 30.9.2022 saakka.

Haussa rahoitusta suunnataan investointeihin, joilla parannetaan ja nykyaikaistetaan pk-yritysten kannalta tärkeitä maantieliikenteen ja logistiikan yhteyksiä, eri liikkumis- ja kuljetusmuotojen yhteenliitettävyyttä, elinkeinoelämää ja pk-yritysten toimintaympäristöä kehittäviä tieliikenneväyliä ja -palveluita, kävelyn ja pyöräilyn yhteyksiä sekä liikenneturvallisuutta. Lisäksi rahoituksella voidaan tukea liikennejärjestelmien strategista suunnittelua.

Hankkeet voivat olla luonteeltaan paikallisia tai ne voivat ratkaista laajempaa aluetta koskevan liikenteellisen pullonkaulan tai liikenneturvallisuuteen liittyvän ongelmakohdan. Hankkeiden tulee olla kuntalähtöisiä ja kooltaan rajattuja. Erityistä huomiota kiinnitetään hankkeiden taloudelliseen, sosiaaliseen ja ekologiseen kestävyyteen eri käyttäjäryhmien näkökulmasta.

Hakukierroksen hankkeita varaudutaan rahoittamaan 1,2 miljoonalla eurolla. Hankkeiden tukitaso on enintään 50 %.

Tarkemmat tiedot hausta EURA 2021 -järjestelemässä, linkki tämän tiedotteen alla. Ennen hakemuksen laatimista kannattaa perehtyä Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027 -ohjelmaan, linkki alla.

Ilmoittaudu hakuinfoon!

Järjestämme hakua koskevan infotilaisuuden keskiviikkona 24.8.2022 kello 9 alkaen Teamsin välityksellä.

Tilaisuudessa kerromme Pohjois-Karjalan maakuntaliiton haun lisäksi Etelä-Savon ELY-keskuksen liikenne- ja logistiikkahankehausta, joka käynnistyy heinäkuussa.

Ilmoittaudu mukaan 19.8. mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/3B1EBEB8B992C730.

Autoja kiertoliittymässä.

Lisätiedot

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute