ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Maakuntapäivälle 50 000 euroa

Maakuntapäivälle 50 000 euroa

Lauantai 25.8.2018 on ensimmäinen Pohjois-Karjalan maakuntapäivä. Maakuntahallitus varaa 50 000 euroa Pohjois-Karjalan tulevaisuusrahastosta maakuntapäivän tapahtumiin. Kerro tapahtumaideasi ja hae sille tukea 13.4.2018 mennessä!

Ajatuksena on, että maakuntapäivä on jatkossa vuosittainen juhlapäivä, jota vietetään aina elokuun viimeisenä lauantaina.

Haettavana avustusta maakuntapäivän juhlistamiseen

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto käynnisti avoimen haun, jolla etsitään koko maakunnan alueelta avustettavaksi maakuntapäivän tapahtumia. Avustus on noin 1 000 – 3 000 euroa kullekin hyväksytylle tapahtumalle ja erityistapauksissa voi olla maksimissaan 4 000 euroa. Avustuksen määrä voi olla enintään 70 % hyväksytyistä kokonaiskustannuksista. Hakemukset Pohjois-Karjalan maakuntapäivän tapahtumaksi on toimitettava Pohjois-Karjalan maakuntaliiton tulevaisuusrahastoon 13.4.2018 mennessä. Tapahtumavalinnat tehdään huhtikuussa.

Avustusta voi hakea tapahtuma, joka:

- toteutetaan Pohjois-Karjalan alueella ja on maksuton sekä avoin kaikille

- toteuttaa osaltaan maakuntapäivän henkeä ja teemaa

- käyttää markkinoinnissaan ja toteutuksessaan maakuntapäivän visuaalista ilmettä niissä toimenpiteissä, jotka kohdistuvat maakuntapäivään.

Lisätietoja

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute