ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Nyt saa tilata taidetta!

Nyt saa tilata taidetta!

Pohjois-Karjalan maakuntaliiton hallinnoima Kulttuurista hyvinvointia Pohjois-Karjalaan -hankkeella on käynnissä tarvekartoitus, jonka tulosten pohjalta valikoidaan tänä vuonna toteutettavat pilottikohteet. Nyt kuka tahansa voi kertoa, millaista hyvinvointia edistävää taide- ja kulttuuritoimintaa kaipaa.

Kysely on loppusuoralla, mutta vielä ehtii vastata! Kysely päättyy 31. maaliskuuta. Kyselyyn pääsee alla olevan linkin kautta. Kyselystä on tehty myös esittelyvideo, jonka osoite on myös alla.

Kulttuurista hyvinvointia Pohjois-Karjalaan -hanke edistää taiteen ja kulttuurin saavutettavuutta Pohjois-Karjalassa. Hankkeessa ovat mukana kaikki kunnat ja Siun sote ja sen tavoitteena on kartoittaa yhteistä käsitystä alueen kulttuurihyvinvointiin liittyvistä toimintaperiaatteista sekä luoda kestäviä käytäntöjä tulevaisuutta varten.

Hankkeessa nostetaan esiin jo hyväksi havaittuja toimintatapoja sekä pilotoidaan uusia taide- ja kulttuurilähtöisiä hyvinvointipalveluita. Hanke tukee maakunnassa valmisteltavaa kulttuurihyvinvointisuunnitelmaa.

Sairaalaklovnit (Tommi Lindman ja Karoliina Turkka) Pohjois-Karjalan keskussairaalassa vuonna 2017. Kuvaaja Jyri Keronen.

Lisätiedot

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute