ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Julkaisimme heimokuvakoneen – miltä sinun maailmankarjalaisuutesi näyttää?

Julkaisimme heimokuvakoneen – miltä sinun maailmankarjalaisuutesi näyttää?

Ensimmäistä kertaa järjestettävän Maakuntapäivän kunniaksi Pohjois-Karjalan maakuntaliitto on julkaissut www.maailmankarjalaiset.fi -sivun, jossa jokainen voi käydä tekemässä itselleen heimokuvan.

Heimokuvat ja verkkosivu ovat ensimmäinen ulostulo Pohjois-Karjalan uudelle markkinointibrändille, jossa puhutellaan karjalaisia ympäri maailmaa.

Helppokäyttöisillä sivuilla jokainen voi rakentaa itselleen uuden ilmeen mukaisen hymiökuvan ja käyttää sitä haluamallaan tavalla, esimerkiksi jakaen somekanaviin.

”Olemme ihastuneita uuteen visuaalisuuteen ja maailmankarjalaisbrändiin. Idea tästä heimokuva-koneesta syntyi jo työstövaiheessa. Tuli heti fiilis, että minäkin haluan oman kuvan tuolla tyylillä,” Pohjois-Karjalan maakuntaliiton markkinointipäällikkö Heli Räsänen kertoo.

Uudessa brändissä karjalaisuus nähdään ennen kaikkea mielentilana ja asenteena, jolla on paljon annettavaa nykymaailmalle: vieraanvaraisuutta, yhteisöllisyyttä ja hyväntahtoisuutta ei voi olla koskaan liikaa.

”Heimokuvat kuvastavat karjalaisuutta tässä ajassa: se on samalla jokaisen oma tulkinta mutta siinä taustalla vaikuttavat voimakkaasti yhteinen identiteetti ja juurekkuus. Toivomme, että heimokuvat lähtevät leviämään eri kanavissa ja saavat keskustelua aikaan,” Räsänen toteaa.
 

Rakenna itsellesi hymiökuva

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute