ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Hyvien tekojen haastekampanja käyntiin Pohjois-Karjalassa

Hyvien tekojen haastekampanja käyntiin Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjalan maakunta täyttää tänä vuonna 300 vuotta. Juhliin kuuluu usein paljon puhetta, mutta tällä kertaa maakuntaliitto haluaa korostaa tekoja. Ystävänpäivänä käynnistyy haastekampanja, jonka tavoitteena on vähintään 300 hyvää tekoa maakunnassa.

- Mikäpä olisi parempi lahja maakunnalle, kuin tehdä hyvää sen asukkaille ja yhteisöille. Tavoitteena on luoda ihmisille lisää aihetta hymyyn, jolloin myös koko maakunta voi paremmin, sanoo maakuntajohtaja Markus Hirvonen juhlavuoden kampanjasta.

300 hyvää tekoa -haastekampanja on avoin kaikille. Henkilökohtaisen osallistumisen lisäksi mukaan voivat lähteä kaikenlaiset yhteisöt kaveriporukoista yrityksiin. Osallistuminen on helppoa: kerro maakuntaliitolle kuvin tai sanoin, mikä on sinun tai teidän hyvä teko. Samalla voit innostaa muutkin mukaan talkoisiin.

- Hyvälle teolle ei ole olemassa raameja. Kyseessä voi olla esimerkiksi oven avaus toiselle, naapurin auttaminen pihatöissä tai vaikkapa tanssitempaus sosiaalisessa mediassa. Pienelläkin hyvällä eleellä voi olla suuri positiivinen vaikutus, markkinointipäällikkö Heli Räsänen sanoo.

Hyvän tekonsa jakaneiden kesken arvotaan vaihtuvia palkintoja koko kampanjan ajan. Juhlavuoden päätteeksi arvotaan kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken hyväntekijä, joka saa päättää mihin pohjoiskarjalalaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen lahjoitetaan 2 000 euroa. Voittaja voi siis hyvällä syyllä sanoa, että on laittanut hyvän kiertämään!

- Tavoitteena on päästä 300 hyvään tekoon, mutta ylimääräisistä teoista ei koskaan ole haittaa. Hyvät teot kantavat vielä juhlavuoden jälkeenkin, Räsänen sanoo.

Kampanjasta ja muusta maakunnan juhlavuoden toiminnasta saa lisätietoa alla olevan Pohjois-Karjala 300 ja maakuntapäivä -linkin kautta.

Hyvä työ, hyvä myö!

#hyvätyö300

Kampanjakuva. Nuori nainen kädet avoinna katsojaan päin.

Lisätiedot

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute