ajankohtaista pääkuva

Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Ajankohtainen katsaus susitilanteeseen Tohmajärvellä

Ajankohtainen katsaus susitilanteeseen Tohmajärvellä

Sudet ovat syksyn mittaan herättäneet keskustelua Pohjois-Karjalassa ja erityisesti Tohmajärvellä. Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja Tohmajärven kunta järjestävät aiheesta seminaarin keskiviikkona 9.12. Tohmajärven koulukeskuksella. Tilaisuuteen voi osallistua joko paikan päällä tai etäyhteydellä.

Tilaisuuden tavoitteena on tarjota tietoa susista sekä paikallisesti että Suomen ja EU:n näkökulmista. Keskeisiä keskustelun aiheita ovat suden aiheuttamat koira- ja muut vahingot sekä suurpetojen seuranta, mihin kuuluu suurpetoyhdyshenkilöiden ja reviirityöryhmien toiminnan esittely.

Järjestelyissä on tehty yhteistyötä SusiLIFE-hankkeen kanssa. SusiLIFE-hanke välittää tietoa sudesta ja sen käyttäytymisestä, edistää paikallistason vuorovaikutusta sekä tuo työkaluja susien aiheuttamien haittojen ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn.

Seminaari pidetään keskiviikkona 9.12. kello 17–20 Tohmajärven koulukeskuksen liikuntasalissa (Asemantie 35, 82600 Tohmajärvi).

Paikan päälle voidaan ottaa vain 50 henkilöä koronarajoitusten vuoksi. Tämän vuoksi tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen 7.12. mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja tutustua ohjelmaan alla olevan linkin kautta.

Lisätiedot

Ajankohtaista somejako

Sivu arviointi ja palaute